Moltkes Bar

Simply Cocktails er det gamle cocktailhold fra Moltkes Bar. 

Moltkes Bar lå (og ligger stadig) gemt af vejen som en nostalgisk tidslomme mellem sale, saloner, lysekroner, stuk og bladguld i Moltkes Palæ. Efter 50 år i glemsel, blev den gamle bar vakt til live i 2009 af et entusiastisk hold, der satte sig for at vise, at den gamle bar stadig kunne henrykke. Med barens historie var det oplagt, at Moltkes Bar skulle sætte fokus på de klassiske cocktails, som år efter år har bevist deres værd. Disse cocktails blev barens ’heart and soul’.

Selv om Moltkes Bar ikke længere er åben hver fredag og lørdag, er den gamle cocktailmaskine ikke gået helt på vandvognen. Efter baren lukkede i 2013, er det blevet til et utal af cocktailskoler og foredrag, og vi krydser også stadig Atlanten for at holde os opdateret på hvad der rører sig i cocktailglasset i cocktailens hjemland.

Dengang som nu er spiritussen i centrum, og vi bruger den tid, der skal til for at finde og udvælge de rigtige flasker. I glasset nyder vi de klassiske cocktails, der med deres enkelthed fremhæver den gode spiritus.

Simply Cocktails!